توضیحات
در فرآوری قهوه ریو برزیل از متدهای طبیعی بهره گرفته شده یعنی بعد از چیدن دانه قهوه آنها همانطور که با پوست خشک میشوند که فرایند آسانی نیست چون پوسته دانهها نباید آسیب ببینند. قهوه برزیلی ریو این قابلیت را دارد تا حد دارک رست شوند بدون اینکه طعم آن زیادی تلخ شود. همین ویژگی باعث میشود از این قهوه برای تهیه اسپرسو باکیفیت استفاده شود.
مشخصات قهوه ریو برزیل
- نوع: عربیکا
- اسیدیته: متوسط
- عطر: ملایم و با رایحه مغز بادام
- طعم: ملایم و بادامی
- درجه رست: مدیوم
- کافئین: متوسط
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.